Concert Coral ,,ARMONII DE TOAMNĂ” la Turda

Primăria Municipiului Turda, în colaborare cu Protopopiatul Ortodox Român Turda, au organizat vineri, 8 noiembrie, de la  ora 19:00, în sala de spectacole a  Teatrului ,,Aureliu Manea” din Turda  un eveniment deosebit, intitulat: ,,Armonii de Toamnă” -ediția a V-a.

Iubitorii de muzică din Turda au fost încântați de prezența celor care au evoluat în cadrul acestui eveniment:

Corul Psalmodia Transylvanică din Cluj-Napoca

Corala Preoților Turdeni

Trio Clasic din Cluj-Napoca

Corul Astra din Câmpia Turzii

Corul Armonia din Turda .

La acest eveniment a participat Pr. Protopop de Turda, Alexandru Rus, care a rostit la final un cuvânt duhovnicesc celor prezenți în sală, precum și urarea de ,,La mulți ani”! celor ce poartă numele ,,Sfinților Arhangheli Mihail și Gavriil”.  De asemenea, trebuie să menționăm faptul că la acest frumos eveniment a debutat CORALA PREOȚILOR TURDENI, dirijor, Pr. Sorin Dindelegan, formată din preoți ai protopopiatului Turda, atât din mediul urban, cât și preoți din mediul rural, care pe lângă activitatea liturgică și pastoral-misionară, fac deosebite eforturi de a participa cu multă dragoste și dăruire la aceast proiect al Protopopiatului nostru, prin cântare liturgică corală.

,,A fost o seară deosebită, mulțumim tuturor celor prezenți, ați fost minunați!” a precizat pr. Sebastian Zăhan, prezentatorul evenimentului.

Text și foto: Pr. Florin Negru