Corala Preoților Turdeni în miniconcert de colinde la Centrul Eparhial

Vineri 13 decembrie, Înaltpreasfințitul Părinte Andrei, Arhiepiscopul Vadului, Feleacului și Clujului și Mitropolitul Clujului, Maramureșului și Sălajului, a fost colindat de zeci de cete de colindători din diferite zone ale eparhiei și nu numai, la reședința mitropolitană din Piața Avram Iancu, Cluj-Napoca.

Astfel, încă de dimineață, Părintele Mitropolit Andrei a deschis porțile reședinței pentru toți colindătorii veniți să vestească Nașterea Domnului.

De asemenea, un moment emoționant a fost cel în care au sosit din Protopopiatul Ortodox Turda, însoțiți de pr. protopop Alexandru Rus, CORALA PREOȚILOR TURDENI, dirijată de pr. prof. Sorin Dindelegan, care au interpretat alese colinde românești.

Înaltpreasfințitul Părinte Andrei a mulțumit tuturor pentru colind și le-a adresat îndemnuri duhovnicești, însoțite de îndătinatele urări de sărbători. Ca răsplată pentru colindă, Înaltpreasfințitul Părinte Andrei le-a oferit copiilor pachete cu dulciuri, iar cei mari au primit calendare, cărți și cozonac.

Foto: Darius Echim

Text: www.radiorenasterea.ro