Activități cu tinerii și copiii în Parohia Tritenii de Jos

 

,,Prima zi, de cunostere, autocunostere, jocuri: Ratele și vânătorii, aruncări la cosul de baschet, s-a încheiat intr-un mod plăcut! Mulțumim d-lui învățător Anca Aurel, Ceclan Denisa și Țărmure Teodora.

Ziua de lectura s-a încheiat intr-un mod plăcut! Azi copiii au învățat sa redea povestea ascultată, s-au jucat diferite jocuri de dezvoltare personală, iar la final voluntara noastră de la Smurd le-a demonstrat copiilor, tehnici de prim ajutor în caz de blocare a căilor respiratorii! Mulțumim domnului învățător Anca Aurel, doamnelor învățătoare Sasa Mioara și Roșca Mirela de la Școala Gim. ,,Pavel Dan” din Tritenii de Jos Și voluntarei pe Smurd, SaȘa Alexia!

Ziua de sport și mișcare s-a încheiat frumos! Azi copiii au avut parte de multă mișcare și au învățat un dans de la instructorul de dans, Marginean Iulia al Clubului ,,Julia Dans Crew” de la Casa de Cultură Câmpia -Turzii iar domnul polițist de la birouul de  Poliție din Tritenii de Jos le-a explicat copiilor câteva reguli de conduită civilă și le-a expus echipamentul din dotare, lucru ce i-a entuziasmat și bucurat pe copii! Le mulțumim pentru participare și îi mai așteptăm!

Și ziua artei a fost frumoasă! Mulțumim doamnelor învățătoare Sașa Mioara și Roșca Mirela, domnului învățător și primcorator Anca Aurel pentru implicare și colaborare! Mulțumim părinților pentru susținere!

Final frumos de săptămână! Mulțumim doamnei preotese Teodora Țărmure pentru coordonarea activității ,,icoane pe sticlă”, primului corator Anca Aurel pentru implicare, organizare și ajutor! Azi copiii au avut parte de filme moral-religioase, îndrumări duhovnicești și pictură pe sticlă! a comnsemnat părintele paroh Țărmure Ioan.

 

Text și foto: Pr. Țărmure Ioan