Activitate cu caracter religios-social la Câmpia Turzii

Marți, 22 octombrie 2019, în Parohia Ortodoxă CâmpiaTurzii III, protopopiatul Turda, județul Cluj a avut loc o activitate deosebită intitualtă ,,Biserica prezentă în societate” -Activitate, cu caracter religios și social, la Centrul de Ocrotire a Vârstnicilor din Câmpia Turzii, cu ocazia schimbului de experiență între Centrele din Județul Cluj!
În cadrul acestui eveniment, pr. Alin Mazăre a rostit un cuvânt de învățătură cu tema ,,Bunătatea inimii, în vederea întrajutorării semenilor”, apoi a avut loc un moment marcat prin cântare bisericească menit să umple de bucurii duhovnicești pe beneficiarii Centrului de Ocrotire a Vârstnicilor din localitatea noastră, venind ca un balsam de alinare și mângâiere pentru toți cei prezenți, aducându-ne aminte de existența și prezența lui Dumnezeu în viața noastră!
,,După mai multe repetiții pe care le-am făcut cu beneficiarii centrului, iată că aceștia au interpretat pricesne, au recitat poezii și prezența invitaților (Coordonatorii  altor Centre), totodată mulțumind conducerii Centrului și beneficiarilor implicați, a precizat, pr. Alin Mazăre, preot misionar în cadrul Parohiei Ortodoxe Câmpia Turzii III.