Slujire misionară în Parohia Ortodoxă Sânger

,,Duminică 15 decembrie la invitația părintelui paroh Ramiro Mărginean din Parohia Ortodoxă Sânger, județul Mureș, am participat la Sfânta și Dumnezeiasca Liturghie, săvârșită în biserica parohială”, a declarat părintele Raul Rațiu.

La finalul acesteia, în organizarea părintelui paroh, a avut loc un frumos concert de colinde tradiționale românești, interpretate de părintele Raul Rațiu, preot misionar în cadrul Protopopiatului Ortodox Turda, Ciprian și Mihaela Istrate, și Maria Butilă interpreți de muzica popualră din județul Mureș.

De asemenea, a avut loc prezentarea compact discului ,,Veniți creștini la Betleem” al părintelui misionar Raul Rațiu, realizat cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Arhiepiscop și Mitropolit Andrei, iar ,,toate veniturile obținute din vânzarea acestuia, vor fi folosite în vederea sprijinirii Așezământului ,,Sfântul Onufrie cel Mare” aflat în apropierea Mănăstirii ,,Acoperământul Maicii Domnului” de la Florești, județul Cluj”, ne-a precizat, părintele Raul Rațiu.

O acțiune frumoasă, felicităm pe toți cei implicați în acest frumos proiect de sprijinire a copilașilor aflați în grija acestui așezământ social.

Foto: Emil Șerban

Text: Pr. Florin Negru și Pr. Misionar Raul Rațiu