Campania ,,UNIȚI PENTRU UCRAINA”

Așa după cum știm în cadrul Protopopiatului Ortodox Român Turda, sub îndrumarea părintelui protopop Alexandru Rus, s-a desfășurat campania ,,Uniți pentru Ucraina” .
Astfel, preoții și credincioșii parohiilor din cuprinsul Protopopiatului nostru, au răspuns afirmativ, la chemarea Bisericii, și au încercat să aline  suferința poporului ucrainian.
Așadar s-au adunat alimente, produse de igienă, dulciuri, jucării, paturi, perne, medicamente, dar și sume de bani. Din donațiile în bani, s-au achiziționat medicamente în valoare de aproximativ 15.000 lei, pentru nevoile urgente și actuale ale vecinilor noștri.
În numele Protopopiatului Ortodox Truda și al  Părintelui Protopop Alexandru Rus, aducem mulțumiri tuturor preoților care s-au implicat în această campanie,  credincioșilor în mod deosebit precum și acelora care au contribuit sub o formă sau alta, în realizarea acestei acțiuni filantropice.
Rugăm pe Bunul Dumnezeu să primească jertfa și osteneala fiecăruia și să le răsplătească tuturor dragostea creștinească arătată față de cei aflați acum în suferințe!