Corala preoților Turdeni în concert, în perioada Postului Mare

Duminică 3 aprilie, în Parohiile Ortodoxe Viișoara I și II, (Pr. paroh Lucian Mureșan și Pr. paroh Niculiță Stoica) a avut loc un moment deosebit, Corala Preoților Turdeni (dirijor Pr. Prof. Sorin Dindelegan) a susținut primul concert de pricesne din lungul șir de concerte organizate  în perioada  în care ne aflăm, Postul Mare, interpretând cu dragoste și dăruire următoarele cântări religioase:

  1. Rugăciune;
  2. Cămara Ta Mântuitorule;
  3. Miluiește-mă Dumnezeule;
  4. Stihira a II-a;
  5. Și era la ora a șasea;
  6. Suflete al meu;
  7. Ușile pocăinței;
  8. Doamne pe noi miluiește-ne.

Acest moment a culminat cu  încheirea proiectul ,,Rugăciunea, calea de a vorbi cu Dumnezeu” din cadrul concursului național catehetic  ,,Rugăciunea în viața mea” inițiat de către Patriarhia Română, sectorul teologic educațional.  A fost într-adevăr o după masă înălțătoare cu muzică bisericească de calitate drept pentru care  mulțumim lui Dumnezeu și tuturor celor implicați în acest eveniment, a precizat părintele paroh Lucian Mureșan.

De asemenea Parohia Ortodoxă Învierea Domnului din Municipiul Câmpia Turzii (Pr. paroh Sebastian Zăhan) a a vut bucuria găzduirii celui de al doilea concert de cântări religioase cu tematică specifică Postului Mare, a Coralei Preoților Turdeni, (dirijor Pr. Prof. Sorin Dindelegan) la care au luat parte un număr mare de credincioși ai parohiei.

Îi felicităm pe toți pentru organizarea acestor două frumoase evenimente din cadrul Protopopiatului Ortodox Turda.

Text și foto: Pr. Lucian Mureșan, Pr. Sebastian Zăhan și Pr. Florin Negru