Ziua Internațională a copilului, marcată la sediul Protopopiatului Turda

 

Copilăria este cea mai frumoasă etapă a vieții fiecăruia.  Este o lume mirifică în care tristețea nu-și găsește locul  și unde există  doar bucuria de a trăi.

Ziua de 1 IUNIE ne amintește că fiecare copil este o comoară prețioasă, care merită să fie iubită, respectată și îngrijită.  Este de asemenea o zi în care  încercăm încă odată să conștientizăm  că interesul  pentru copii trebuie să fie unul prioritar și că mesajul  înțeleptului Solomon  din cartea Pildelor capitolul 22, versetul 6 ,,Deprinde pe tânăr cu purtarea pe care vrei să o aibă,  chiar când va îmbătrâni nu se va abate de la ea” este de un real folos și trebuie pus în practică cu mare seriozitate și responsabilitate.

,,Ziua Copilului  a fost serbată și la sediul Serviciului de Asistență  Comunitară, unde un număr de 30 de copii, care se află în evidența noastră au recitat poezii și au interpretat cântece pentru copii, iar jocul cu balonașe  de săpun  a produs distracție generală printre cei mici.

La final toți copiii au primit pachete cu dulciuri.” a precizat Ioana Feurdean, asistent social în cadrul Protopopiatului Turda.

Text și foto: Ioana Feurdean